Web Tasarım Firmaları

Web Tasarım Firmaları

Web tasarım firması seçilirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta firmanın mutlu müşteri oranıdır. Birçok sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de yaptığı işe ve müşterilerine karşı saygıyı ve özeni göstermeyen şirketler mevcuttur.

Müşterilerimize en iyiyi sunmak, memnuniyeti en üst düzeyde tutmak biz Dijigen’in en büyük önceliği ve hedefidir. Müşterilerimiz ile aramızdaki bu bağlılığın temelinde disiplinli çalışmak yatmaktadır.

Web tasarım firmaları en temelde 3′e ayrılır.
Çok ucuz ve kalitesiz iş yapan firmalar,
Belirli bir kaliteyi yakalamış uygun fiyatlarda çalışan firmalar,
Profesyonel çalışan asla sizi yarı yolda bırakmayacak ama fiyatları oldukça yüksek olan firmalar.

İstediğiniz çalışma kalitesine ve bütçenize göre tercihinizi 2. ya da  3. seviyedeki kaliteli firmaları seçmenizi tavsiye ederiz.

Web tasarım firmalarının çalışma metodları genel olarak birbirine benzerdir farklı olan süreçleridir. Web tasarım firması seçerken en temel ayıraç farklılıktır. İhtiyacınız olanı belirledikten sonra web tasarım firmalarının farklılıklarını belirlemeniz gerekir.

Web mecrasında bir çalışmayı tek seferlik ekonomik fiyata yaptırmak kadar sonrasında aynı kalite ve aynı ekonomiklikle bu çalışmalarda süreklilik sağlamak çok önemlidir. Seçeceğiniz firmadan ilk teklifi aldıktan sonra güncellemeler ile ilgili saatlik, günlük, aylık hizmet ve destek ücretlerini de öğrenmenizde fayda vardır.

Fiyatlarda uygunluk ve süreklilik sağlamalıdır
Web sitenizi yaptırdıktan sonra üzerindeki bilgileri değiştirmek isteyeceksiniz. Şimdi düşünmüyorsanız bile daha sonraki  zamanlarda bunu isteyeceksiniz. Bu nedenle yaptırdığınız sitenin bir içerik kontrol paneli olması şarttır. Firmanızı seçerken oluşturacakları kontrol panelin demosunu görmenizde fayda vardır.

İçerik yönetim paneli (CMS)
Web sayfaları artık dinamik yani programsal olarak değişebilen sayfalardır. Şirketler kendi web sitelerinde e-ticaret başta olmak üzere pek çok farklı online uygulama ile müşteri memnuniyetini arttırmak istemektedir. Bu nedenle web sitesi şirketinizin önemli ihtiyaçlarından biridir ve kesinlikle yönetim paneli olmalıdır.

Web tabanlı programlama ve yazılım geliştirme hizmeti vermelidir.

Bugün pek çok şirket iç ve dış yazışmalarda yada müşterilerinin taleplerini işleme koymak için email kullanmaktadır. Email en etkili ve en hesaplı iletişim aracıdır. 

Emailiniz varsa web tasarım şirketiniz ile rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz. Telefon ile  bir konuyu anlatmaya çalışmak para ve zaman kaybıdır. Tabii ki bazı konular telefon ile acil olarak çözümlemeniz gerekebilir bunun için mesai saatlerinde telefon ile muhakkak ulaşılabilen bir firma seçmeniz gerekmektedir.

Web tasarım firmanıza kolaylıkla iletişim kurabilmeli ve taleplerinizi kolaylıkla aktarabilmelisiniz.

Web tasarımınız ne kadar iyi olursa olsun teknik altyapısı iyi olmadığı sürece bir işe yaramaz.  Web sitenize ziyaretçileriniz hızlı ulaşmalı, web siteniz teknik sorunlarla sık sık kapanmamalı ya da email problemleri ile başınız ağrımamalıdır. Web sitenizin, sunucu güvenliği açısından üst seviye  korunan bir web alanına yüklenmesi de son derece önemlidir.

Whatsapp İle Bize Ulaşın